Hotel Sex contact met: Soulaas uit De Moeren, West-Vlaanderen

Soulaas

 • Naam: Soulaas
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 49 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: De Moeren
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik wil graag spannende boys ondervinden kennen. leuk hebben en lol maken. Ik ben onafhankelijk en een echt sociaal dier. Ik onderneem graag dingen samen met vrienden en familie maar geniet ook van dingen alleen doen.

Ik ben gek op chatten en lachen.
Ik geniet van personen en van mijn werk.
Heel trouw en loyaal in vriendschappen en romance. geniet niet van moeilijk doen.. .

Lijkt me leuk om iets te gaan doen: naar het park op zaterdagavond,dierentuin, strand, biosscoop, dansen in een kroeg,

Lijkt je dat ook leuk stuur dan een berichtje!

Over jou: Lijkt me leuk om weer spannende vrienden te maken, liefst heren, gezien ik al zoveel vriendinnen heb, een man op de koffie (of iets anders) is nooit verkeerd. Vrienden om me heen zitten dikwijls in een vaste gebondenheid of zijn bezig met hun kinderen. Helemaal niet erg, maar spontaan iets leuks af spreken is er dikwijls niet bij.
Lekker uit eten, chatten, iets leuks gaan doen, uitgaan. Dat soort dingen.
Als je daar ook zin in hebt: reageer!

Weduwe sexdating