Hotel Sex contact met: singara uit Turnhout, Antwerpen

singara

 • Naam: singara
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 46 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Turnhout
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn naam is Ineke, ik ben een gezellige aardige leuke aantrekkelijke mokkel van 46 jaar jong. ik date heel zelden of nooit. Ben romantiek, onwijs eerlijk, vriendelijk, lol, lekker spontaan, zorgzaam, trouw, eigen waarde, zelfverzekerd, goed verzorgd, overheersend, ondeugend, tikje eigenwijs, koppig, pittig en avontuurlijk. Mijn uiterlijk is mijn visitekaart en mijn innerlijk mijn prijskaart.

Over jou: Wat kom ik graag tegen, nou naar een aardige vrije man met een goed gevoelsleven. Ik ben niet op zoek naar een verhouding maar naar een vrijblijvende vriendschap met een beetje meer…. Ben jij onwijs lief, lekker, vlot, eerlijk, spontaan, goed verzorgd, attent, sportief, een beschaafde man met een hart van goud, die respect en eigen waarde heeft. Ik ben een dame die heel erg kieskeurig is met knapen, email me als je meer wilt weten

Weduwe sexdating