Hotel Sex contact met: SashaX uit Knokke, West-Vlaanderen

SashaX

 • Naam: SashaX
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 64 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Knokke
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben nog maar net verhuisd naar Knokke, het is weer eens wat anders. Graag wil ik hier mijn kennissenkring verder uitbreiden door spannende personen te ondervinden kennen.
Ik ben een levensgenieter, dus kan vlot met personen opschieten. geniet van een feestje, leuk thuiszitten met mijn twee katten. Anders gewoon een muziekje aan en heerlijk tot mijzelf komen met een beetje wierook en een kopje thee

Over jou: Ik zoek een mede levensgenieter, een maatje leuk samen ervaringen en meningen te geven. misschien dat er een goed vriendschap kan ontstaan, of eventueel een match. Tja, meer kan ik er niet echt van maken. Het lijkt allemaal zo standaard als ik de andere profielen hier bekijk, maar dat is in principe waar ik naar op zoek ben.
Absoluut geen juffrouwenman, of een man die zijn uiterste best doet een juffrouw te begrijpen, geloof maar, daar komen alleen maar ongelukken van.

Weduwe sexdating