Hotel Sex contact met: Sanja1 uit Amersfoort, Utrecht

Sanja1

 • Naam: Sanja1
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 44 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Amersfoort
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: blauw
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Het beoordelen van mijn uiterlijk laat ik toch echt aan jou over. Me écht ondervinden kennen kost wat meer tijd….maar de image’s zijn recent (reizen Thailand in januari)

Verder vind ik het zo afgezaagd om hier een heel verhaal op te hangen, dus ik zou zeggen…vraag maar raak 😉

Over jou: Ik ben op zoek naar een lekkere, gezellige, eerlijke, betrouwbare, aardige, spontane, humoristische, respectvolle, monogame vaste sexpartner. Ik vind het belangrijk dat je voor elkaar klaar staat. kerels die op zoek zijn naar een one-night-stand, moeten maar vlot verder gaan kijken. Daar doe ik niet aan.

Weduwe sexdating