Hotel Sex contact met: Rina020 uit Amsterdam, Noord-Holland

Rina020

 • Naam: Rina020
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 62 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Amsterdam
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: Cursus
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een spannende lente , een nieuw begin……

Als je mij ziet, denk je “oh jee, een mevrouw”. Inderdaad, ik geniet van gesoigneerd en dat zie je aan me, ik genietd van goed gekleed, goedzittend haar en make up. Ik ben zon gebruind en heb een lief klein hondje. Met mij kun je dan ook voor de dag komen! Als je dat afschrikt, jammer. Soms moet je gewoon een beetje moeite doen om de persoon achter dat uiterlijk te ondervinden kennen, dan ontmoet je de echte Rina.

Over jou: waarschijnlijk ben je bereid om de echte Rina te ontmoeten. Je gaat niet alleen voor mijn uiterlijk maar gunt jezelf ook de rust om de mens te ontdekken. Ik ben een gever dus je moet ook kunnen nemen. Nemen zonder jezelf schuldig te voelen.

Weduwe sexdating