Hotel Sex contact met: missAngelaG uit Nijmegen, Gelderland

missAngelaG

 • Naam: missAngelaG
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 44 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Nijmegen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: groen
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik zal me even voorstellen. Ik ben een tikje eigenzinnige, praatgrage meisjesachtige wijf van 44. Ben onafhankelijk, open, goedlachs, soms verlegen, aardig, geinteresseerd, humoristisch., zelfspot en bezit een gezonde dosis relativeringsvermogen.

Over jou: Ik zie mezelf de komende levensjaren verder leven met een sexpartner die enerzijds over genoeg lol beschikt maar anderzijds eerlijk en oprecht genoeg is. Samen mooie dingen doen, goede en diepgaande gesprekken en bovenal genieten van het leven.

Hij zou ook over enige uitstraling moeten beschikken: ik ben zelf geen grijze muis (innerlijk noch uiterlijk) en val ook niet op grijze muizen… Enne, ja, een modern en verzorgd voorkomen is een must !

Weduwe sexdating