Hotel Sex contact met: Italiani uit Linschoten, Utrecht

Italiani

 • Naam: Italiani
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 42 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Linschoten
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een soort half gebakken gebondenheid, dat is waar ik momenteel in zit. Ik ben al 4 jaar bij dezelfde man, maar we zien elkaar niet zo dikwijls. ik woon hier in nederland, hij in Italie. Ik denk dat ons gebondenheid meer is dan ik voel. En ik kan niet dikwijls op het droge liggen als hij in Italie is. Zonde van zo’n goddelijk body zegt mijn oude buurman dikwijls.

Over jou: Wat mijn oudere buurman zegt is waar, helemaal als het gaat om mijn goddelijke body. haha, vriendelijke oude man, maar dat is er zeker zo eentje die nog zeker wat groter omkijkt als hij mij voorbij ziet lopen. Dat soort aandacht kan ik zeker waarderen, het doet me goed en soms word ik er behoorlijk opwindend van.

Weduwe sexdating