Hotel Sex contact met: Hulpnodig uit Bredene, West-Vlaanderen

Hulpnodig

 • Naam: Hulpnodig
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 48 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Bredene
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik heb dikwijls moeite met klaarkomen. Met name als ik sex heb met een man. Het snelst is nog als ik mezelf bevredig met een vibrator en mijn vingers tegelijk. Maar ik moet zeker bekennen dat mijn ex zeker erg klein geschapen was. Ik denk dat ik het hier wat forser ga zoeken.

Over jou: Liefst boys met een gemiddeld tot groter geslacht. In mijn vorige verhoudingen,sex-ervaringen heb ik weinig meegekregen, terwijl mijn bedpartner de een na de andere orgasme kreeg. Leuk voor de heren, maar een mokkel wil ook graag genieten. regel jij dat nou eens een keer?

Weduwe sexdating