Hotel Sex contact met: Gotieni uit Brasschaat, Antwerpen

Gotieni

 • Naam: Gotieni
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 51 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Brasschaat
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn doel is een fijne gebondenheid met meer liefde en tederheid waar elk zijn ding nog mag doen. Daar bedoel ik mee: ruimte voor zichzelf. Ben echt zeker monogaam, en mijn aardige (eventueel toekomstige) sexpartner graag ook.

Over jou: Ik zou het ontzettend leuk vinden om een aantrekkelijke man (45-75 jaar) te ontmoeten voor een stabiele gebondenheid. Ik geniet zeker van een man die meer aandacht wil en ook wil geven. Ik vind het belangrijk dat een gebondenheid gebaseerd is op openheid, diepgang maar ook op fysieke aantrekkingskracht, warmte, romantiek, genegenheid en verliefdheid en lol. Ben geinteresseerd!

Weduwe sexdating