Hotel Sex contact met: Gezelligitos uit Breukeleveen, Noord-Holland

 Gezelligitos

 • Naam: Gezelligitos
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 44 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Breukeleveen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ja over mij over mij over mij! Dat vind ik vaak leuk 🙂

Ik ben een optimistisch, zorgzaam, open en vrolijk mens en heb weer zin om een mooie man te ontmoeten waar ik vlinders van krijg. Ik vind het verder lastig om iets over mezelf te schrijven maar je mag me alles vragen dus heb je interesse stuur me dan een boodschapje.

Over jou: Heb geen special sexvoorkeuren hoe mijn ideale man eruit moet zien, het gaat om de match en de aantrekkingskracht. Ik wil het onbedwingbare gevoel hebben je te willen aanraken, je te zoenen en bij je te willen zijn.

Weduwe sexdating