Hotel Sex contact met: 42ster uit Gouda, Zuid-Holland

42ster

 • Naam: 42ster
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 42 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Gouda
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: 42 jarige danseres en bar tante en volop trots! Zat gozers die met met hebben geflirt en nog steeds eigenlijk, maar je moet prive niet met werk mengen. Ik zoek liever iemand buiten de scene. Ik ben een sterke wijf, heb mijn woordje vaak zeker klaar. leuk en gastvrij. Mijn vrienden kunnen vaak voor alles bij mij langskomen. Een soort van Dr. Phil inder de paaldanseressen hahaha!!
Maar over werk heb ik niks te klagen, verdien goed, ken lekkere klanten, vooral de vaste klanten als ze een uurtje of 2 weg willen van hun tante haha

Over jou: Ik twijfel, een date? vaste romance of totaal wat anders? Kun jij een derde optie geven? I hope you have a dirty mind 😉

Weduwe sexdating