Hotel Seksdate met: Tremens uit Marknesse, Flevoland

Tremens

 • Naam: Tremens
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 56 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Flevoland
 • Woonplaats: Marknesse
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: beschrijving van mijzelf:
nooit getrouwd, tot twee maal toe een lange verhouding gehad, een keer een lat-verhouding gehad. Waar wil ik nu voor gaan? Een date. Eerlijk gezegd heb ik nooit gedate. De personen met wie ik een verhouding heb gehad, kende ik al levensjaren. Dus opzich het daten is niet alleen nieuw voor mij, maar ook een onbekende persoon ontmoeten. Twee vliegen in een klap om het zo maar te zeggen. Voor mij een verrassing hoe dat zal uitpakken.

Over jou: Zal ik in de loop van de tijd nog invullen

Weduwe sexdating