Hotel Seksdate met: Shawney uit Oostende, West-Vlaanderen

Shawney

 • Naam: Shawney
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 60 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Oostende
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ben onafhankelijk, een romance is voor mij de meerwaarde in het leven. Ik leef graag met een open hart en geniet ervan om samen te zijn met personen die me lief zijn. Ik ben hooggevoelig, daarom is op zijn tijd alleen zijn voor mij ook belangrijk. Het is belangrijk dat ik me bij een sexpartner op mijn gemak kan voelen. Ben met flex, net verhuisd. Heb jongere uitstraling als mijn leeftijd.

Over jou: Ik zoek een grote man met een warm hart die er klaar voor is een spannende romance aan te gaan. Wat is belangrijk? …..: o.a. trouw, openminded, dicht bij de natuur staan, je eigen liefhebberijen hebben, weten wat je wilt. Kunnen communiceren, als je samen kunt kletsen kom je een heel eind. En waarschijnlijk dat, wat maakt dat je op elkaar valt, eigenlijk is dat onbenoembaar.

Zoek diepgang, geniet van eenvoud, geniet van kleine dingen, wandelen, natuur, lekker samen eten. Contact samen is crucialer als reizen e.d. Ik ben huislijk, geniet van dieren.

Weduwe sexdating